Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

Predaný! 4i zrekonšruovaný zaujímavý byt na začiatku Dúbravky, Hanulova ul., 92m2, loggia 10m2

Cena:
165 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Dúbravka
Ulica: Hanulova
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
Úžitková plocha: 92 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 3 / 3
Verejné parkovanie: Áno
Energ. certifikát: B
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:verejné parkovanie
 
ID inzerátu:2538

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predaný!!! Ponúkame vám na predaj kompletne zrekonštruovaný  zaujímavý 4i byt s veľkou loggiou na Hanulovej ul. v Dúbravke, 92m2 vrátane veľkej  loggie /10m2/, špajza s oknom, komora v byte, pivnica 3,79m2. Nachádza sa na 3. poschodí/3 bez výťahu. Výborné parkovanie na priestrannom parkovisku priamo pri dome.

Prednú dennú časť bytu tvorí vstupná hala, z ktorej je prístupné WC a kúpeľňa, obývačka a kuchyňa ku ktorej prislúcha samostatná, vetraná špajza. Z dennej časti je prístupná loggia, ktorá je v dĺžke takmer celého bytu. Nočná časť bytu pozostáva z chodby s priestorom pre vstavanú skriňu a troch obytných izieb. Z chodby je prístupný šatník, ktorý tvorí samostatnú miestnosť. K bytu prislúcha pivničná kobka a sklad ktorý je v spoločnom užívaní susedov

Kompletná rekonštrukcia zahŕňa /r.2009/: bezpečnostné vchodové dvere, drevené dvere a zárubne,v plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, keramická  dlažby  predsieni a špajzy, kompletne zrekonštruovaná kúpeľňa s vaňou, umývadlom so skrinkou, a predprípravou na práčku, samostatné zrekonštruované WC, nová elektroinštalácia v celom byte /poistná skrinka, zásuvky, vypínače, ventilátory, TV zásuvka/, nové prívody a odtoky vody a kanaôlizácie, nové stierky a maľovky (v dennej časti umývateľné a oderuvzdorné), zánovná veľká rohová kuchynská linka so spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra), roll-dor, zväčšenie obývačky o časť chodby zbúraním nenosnej priečky.

Panelový bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je situovaný na začiatku Dúbravky s dobrou dostupnosťou do mesta a MHD. Ako v jednej z málo lokalít v Dúbravke je možné bezproblémové parkovanie v akomkoľvek čase na priľahlom parkovisku. Obrovskou výhodou pre rodiny s deťmi sú škôlka, základná škola a k nej prislúchajúci voľne dostupný športový školský areál, ktoré sú prístupné bez nutnosti prechodu cez cestu. Neďaleko od domu sa nachádza zimný štadión, fitnescentrum, zdravotné stredisko a večierka.

Bytový dom prešiel niekoľkými rekonštrukciami: zateplenie fasád- zateplenie strechy- nová vstupná brána so vstupným tablom, schránkami a kontrolovaným vstupom pomocou čipu- výmena hlavných rozvodov vody a kanalizácie v stúpačkách- rekonštrukcia exteriérového vstupného schodiska- rekonštrukcia spoločných priestorov (maľovky, osvetlenie na pohybové snímače, strešný svetlík)

Orientácia bytu je na SV /2x detská izba, obývačka a kuchyňa/  a na SZ / spálňa/. Veľká priestranná loggia sa tiahne cez kuchyňu, obývačku a detskú izbu.

Mesačné zálohové platby pri 5.osobách sú:

Byt:187,62€ + FO:   41,78€

Ročný preplatok za réžiu bytu v nájomnom je  za posledné 3 roky cca 650€/ročne.

Výhody: tiché prostredie a veľa zelene, blízko na pešo prístup bez hlavnej cesty škola a škôlka, obchody, OC, Lidl, Billa, pošta, zastávka MHD.
Možný úver. Voľný koncom septembra..


Cena 165 900 € VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2