Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

Predaný! Novučičký moderne zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3i byt na Bradáčovej ul.

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Bradáčova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 56 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 0 / 0
Energ. certifikát: B
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:2542

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predaný!!! EXKLUZÍVNA PONUKA IBA U NÁS!!! Ponúkame Vám na predaj nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný menší 3-izbový byt na Bradáčovej ul.v Petržalke, časť Zrkadlový háj.

Byt má výmeru 56m2 vrátane pivnice 1,38m2, čistá plocha bytu je 54m2. Byt nemá balkón. Nachádza sa na 2. poschodí 12 poschodového bytového domu s novými nákladnými výťahmi. Obytný dom nie je terasovitý!!! Prístup do bytu priamo z uzamknutej chodby, ktorá vedie k 4 bytom. Vedľa bytov je spoločná komora o výmere 8m2. Pivnica prislúchajúca k bytu sa nachádza na na prízemí domu. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a vzdušný,orientovaný na západ s výhľadom na zeleň s tichým výhľadom.


Dispozícia bytu: so vstupnej predsiene sa ide do haly, z ktorej sa vstupuje do všetkých samostatných priestranných 3 izieb, kuchyňa je bez okna umiestnená pri obývačke - z časti spojená,  samostatná kúpeľňa s  vaňou, väčšie WC-GEBERIT zvlášť.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. V rámci teraz skončenej rekonštrukcie boli vymenené: nové biele bezpečnostné vchodové dvere, nové plastové okná, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, nové  širšie biele obvodové a prechodové lišty; nová kúpeľňa s vaňou, predpríprava na práčku i sušičku, samostatné nové WC - GEBERIT, v celej kúpeľni i na WC nová dlažba, nový obklad - MOZAIKA, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom.  V celom byte sú nové biele kvalitné drevené interiérové drevené dvere robené na mieru s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte,  nové rozvody vody a odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové osadené nové vypínače+zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel, nové ventilátory.
V cene úplne nová kuchynská linka do tvaru "U" značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. IKEA WHIRPOOL /umývačka riadu, výsuvný digestor, sklo-keramická varná doska, teplovzdušná rúra, veľká vstavaná chladnička s mrazničkou/.

Mesačné náklady iba 90,-€ vrátane FO + elektrina 15,-eur.

Slušný vchod a milí susedia.

Obytný dom je po celkovej rekonštrukcii" je zateplený, nová strecha, nové brány i zvončeky, nové schránky, nové 2 nákladné moderné výťahy, nové schodiská.


Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko potraviny, Kaufland, Technopol, zastávky MHD, základná škola bez prechodu cez hlavnú cestu, škôlka, park, detské ihrisko pri dome, pobočky bánk, BILLA, LIDL. Parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch!
Voľný ihneď kúpou!
Možný úver.

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal-ZVNC-mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2