Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PREDANÉ! Práve dokončená kompletne zrekonštrupvaná garsónka s loggiou v Dúbravke, 33m2, 13p./14p.,

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Dúbravka
Ulica: Schneidera - Trnavského
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
Úžitková plocha: 33 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 13 / 14
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4603

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ!!!

RK MIMAREAL vám núka na predaj práve komplet zrekonštruovanú, slnečnú garsónku s veľkou loggiou, ktorá ponúka príjemné výhľady do okolia. Taktiež poteší stav bytového domu, skeletovo - TEHLOVÁ KONŠTRUKCIA, nová strecha, ZATEPLENÁ FASÁDA, nová vchodová brána, moderné schránky, ale i čisté spoločné priestory zvyšujú štandard pohodlného bývania. Váš nový, šikovný byt v CENTRE DÚBRAVKY, obchody, zastávky MHD, športoviská, či kostol všetko do päť minút pešo.

BYT
M. Sch. Trnavského
garsónka
úžitková plocha: 33,25 m2 s loggiou, komorou a pivnicou
13. poschodie / 14
kompletná nová nadštandartná rekonštrukcia
loggia
ústredné kúrenie
komora na poschodí
pivnica
internet - optika
orientácia: V

Popis: malá chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC geerit, izba so vstupom na loggiou, kuchynský kút-nová kuch.linka zn.IKEA so spotrebičmi Ikea Whirpool, latková pivnica, úložná komora na poschodí.

Ponúkaný byt sa nachádza v zrekonštruovanom, skeletovo – tehlovom bytovom dome s výťahmi. Byt sa nachádza na 13.poschodí, očarí vás svojím príjemným presvetlením a nerušenými výhľadmi na okolitú Dúbravku, ale aj pokojnú panorámu Malých Karpát. Bytový dom prešiel rekonštrukčnými úpravami. Bolo realizované fasádne zateplenie, osadenie novej vchodovej brány s osvetlením na fotobunku, inštalácia nových schránok, interiérová výmaľba, úprava strechy. V súčasnosti je naplánovaná výmena logií.

Byt je po práve dokončenej kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. Rekonštrukcia zahŕňa: vchodové bezpečnostné dvere, nové biele interiérové drevené dvere + drevené zárubne, veľkoplošné nové plastové okno s výklopnou vetračkou s maximálnym presvetlením bytu, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody i odpadu. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka, nová skrinka na wifi router-optiku; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Bodové osvetlenie. Revízna správa je samozrejmosťou. Kúpeľňa: nový sprchový kút + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, bodové osvetlenie. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním.

V cene je úplne nová veľká rohová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku /záruka 10R./vrátane zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /výsuvný nerezový digestor s osvetlením, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra/ so zárukou 5r., nová veľká práčka so 6.zmyslom/

Slušný vchod a milí susedia Obytná izba je rozumne riešená ponúka priestor na vytvorenie tichej, spacej časti a na opačnej strane priestoru vzniká denná zóna s kuchynským kútom. Priestrannú loggiu môžete využiť ako terasku alebo ako úložné miesto. Dostatok odkladacích plôch zvyšuje praktická komora priamo na poschodí a pivničná kobka. Vykurovanie je zabezpečované prostredníctvom dodávky ústredného kúrenia. Súčasné náklady sú na 100 EUR (nájom, elektrika).

Výhody bytu:
- priestranná loggia
- rekonštrukcia el. rozvodov
- veľkoplošné, francúzske okno – ideálne presvetlenie
- centrálna lokalita

BYTOVÝ DOM
tehla / železobetónový skelet
výťahy
pivnice na poschodí
zateplená fasáda
zrekonštruované spoločné priestory
pozemok pod domom v podielovom vlastníctve majiteľov

OKOLIE
Dúbravka – centrálna, obľúbená lokalita mestskej časti, kúsok od Domu kultúry, kostola. Priamo pri bytovom dome sa nachádzajú parky, neďaleko obchodné strediská, tenisové kurty, bežecká trať. Bezproblémová pešia dostupnosť materskej školy, základnej školy a gymnázia. Okolie ponúka plnú občiansku vybavenosť, od širokej siete nákupných možností (Billa, Lidl, OC Saratov....
Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2