Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

Prenajatý! Nanovo zrekonštruovaný a nanovo zariadený 2i byt pri AUPARKU

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Pečnianska
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Úžitková plocha: 52 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 8 / 12
Verejné parkovanie: Áno
Energ. certifikát: B
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:verejné parkovanie
 
ID inzerátu:3056

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Prenajatý!! Ponúkame Vám na prenájom netradične zrekonštruovaný a moderne zariadený 2i byt na Pečnianskej ul., Bratislava- začiatok Petržalky = pri AUPARKU. Byt sa nachádza na 8. poschodí z 12, plocha bytu 52m2, z toho veľká zasklená loggia o veľkosti 4m2, pivnica na poschodí vedľa bytu. Byt bol kompletne celý naraz rekonštruovaný pred 3 rokmi vrátane celej elektroinštalácia, prívody a odtoky vody, podláh, stien...Byt je orientovaný do tichej strany / pešej zóny - na južnú svetovú stranu. Dispozícia bytu: vstupná predsieň s dvoma 2-dverovými roll-dormi, z nej sa ide do samostatnej spálne, samostatnej kúpeľne samostatného WC, do obývačky, z ktorej sa prechádza do menšej kuchyne. Veľká priestranná obývačka spojená barovým pultom a vstupom s kuchyňou. Byt je svetlý a slniečko svieti do bytu počas celého dňa. Kúrenie je centrálne. Vybavenie bytu: bezpečnostné dvere, nové interiérové dvere a zárubne, kvalitné plastové okná so žalúziami, nové plávajúce podlahy, dlažby, kuchyňa na mieru robenou drevenou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi i barovým pultom so stoličkami, murované jadro, na mieru zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovým kútom /Nika/, samostatné WC /Geberit/. V celom byte sú kvalitné stierky, omietky.

V spálni sú 2 úplne nové vyklápacie váľandy, v obývačke nová rozťahovacia rohová sedacia súprava, nový konferenčný stolík, nová sektorová zostava, nový TV.

Byt je vhodný na dlhodobý prenájom, svojou polohou do centra i na obchvat Bratislavy je veľmi vhodný pre pracujúcich ľudí a či mladú rodinku. Ďalšie výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, zateplený bytový dom vrátane kompletného interiéru bytovky.

Voľný najneskôr k 01.08.2019, možno i skôr!


Pre doplnenie akýchkoľvek informácií nás neváhajte kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2