Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

Prenajaté! Kompletne prerobený a moderne zariadený 1-izbový byt na začiatku Karlovej Vsi.

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Karlova Ves
Ulica: Karloveská
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
Úžitková plocha: 0 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 0 / 0
Energ. certifikát: B
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:3390

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Prenajaté! RK MIMAREAL vám ponúka na prenájom nádherný 1 izbový byt s loggiou v Bratislave v  Karlovej Vsi na Karloveskej ulici.

Byt sa nachádza na 7. poschodí v 7 poschodovom panelovom bytovom dome. Výmera bytu je  39 m² vrátane loggie /7m2/ a pivnice /1,5m/.


Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a loggie.

Byt je po kompletnej modernej rekonštrukcii a prenajíma sa kompletne moderne zariadený - manželská posteľ,sedačka, skrine, stôl so stoličkami a kompletne vybavená kuchyňa (chladnička,mikrovlná rúra, plynový sporák, práčka a všetko čo potrebujete k Vášmu bývaniu viď foto..).

Obytný dom bol kompletne zrekonštruovaný aj v spoločných priestoroch. Prebehlo zateplenie bytového domu a rekonštrukcia strechy. Byt je orientovaný na východnú časť s úchvatným výhľadom na celú Bratislavu a Líščie údolie. Veľkou výhodou je samostatná pivničná kobka.


Byt nachádzajúci sa v lepšej časti "Karlovky" patrí medzi najobľúbenejšie časti Bratislavy a poskytuje Vám kvalitne bývanie vďaka viacerým dôvodom. Lokalita a poloha bytu sa nachádza v blízkosti Líščieho údolia a lesov Karlovky, čo zaručí ideálne spojenie medzi dynamikou práce v centre mesta a aktívnym životným štýlom po práci. Táto časť je známa turistickými chodníkmi, cyklistickými cestami, parkom SNP a neďalekým kúpaliskom Rosnička. Zastávka električky je pod bytovým domom a viete sa bezproblémovo dostať do centra mesta do 12 minút. Rovnako aj doprava autom k Vášmu bytu je bezproblémová v akejkoľvek časti dňa, vďaka 3 možnostiam ako sa k bytu dopraviť autom. Momentálne kompletne prerábajú električkovú trať, zastávky a prechodové mostíky pre chodcov, čiže celé okolie trate sa dostane na vyššiu úroveň. V okolí je kompletná občianska vybavenosť zo širokou sieťou obchodov.


CENA  vrátanie energii a internetu i KTV.

Voľný ihneď.

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2