Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PRENAJATÉ!!! Moderne kompletne zariadený 3i byt s loggiou v novostavbe "Fuxova"+ garáž.státie, klimatizácia,

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Bosákova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 75 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 15 / 23
Garážové státie: Áno
Energ. certifikát: B
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:garážové státie
 
ID inzerátu:3802

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PRENAJATÉ!!!! NOVINKA IBA U NÁS!!!!! Exkluzívna zaujímavá ponuka iba u nás! RK MIMAREAL vám ponúka na prenájom moderne zariadený 3-izbový byt s loggiou vrátane garážového vyhradeného státia v novostavbe "Fuxova" na úplnom začiatku Petržalky, len pár minút pešej chôdze od obchodného domu Aupark a Eurovea. Nachádza sa na 15.podlaží z 23p.. Celková rozloha bytu je 75 m2 /67 m2 byt + 4,5 m2 loggia + 3,5 pivnica/.

Dispozícia bytu: vstupná predsieň, z ktorej sa vstupuje do 2 samostatných priestranných spální, ďalej sa ide obývacej časti spojenej s kuchynským kútom, z ktorej je výstup na loggiu, z predsiene sa vstupuje do samostatného WC s umývadlom a samostatnej kúpelne s vaňou a práčkou.

Byt sa prenajíma moderne kompletne zariadený a to zánovným nábytkom: kuchynská linka na mieru je vrátane zabudovaných spotrebičov /veľká chladnička s mrazničkou, varná doska, umývačka, digestor, MW, jedálenská časť so 4 stoličkami, rohová rozkladacia sedacia súprava, obývačková nábytková TV zostava s TV, 2x manželská posteľ, úložné priestory v celom byte. Byt je plne klimatizovaný. Úložné priestory v celom byte.

K bytu prislúcha murovaná veľká pivničná kobka, ktorá sa nachádza sa na 1.p. Orientácia bytu je na východ, prekrásny výhľad na panorámu Bratislavy.

Byt je voľný ihneď k nasťahovaniu. Je vhodný pre pár ale aj rodinku s deťmi.

Bytový dom "Fuxova" má 24-hod recepciu, prístupy všade na číp alebo kód. Na nachádza v atraktívnej lokalite na samom začiatku Petržalky len pár minú pešej chôdze od obchodného domu Aupark a Eurovea. s výbornou dopravnou a pešou dostupnosťou . V blízkosti kompletná občianska vybavenosť /Billa, Lidl, zdravotné stredisko, pošta, trhovisko, MŠ+ZŠ, hrádza a pod).

Cena komplet je 800,-eur/mesačne = 530,-Eur byt + 200,-Eur energie za byt /mimo KTV a internetu/ + 70,-Eur vyhradené parkovacie státie v podzemnej garáži priamo v obytnom dome.


V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte na č. 0907-192-884 Miriam Honzová

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2