Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PREDANÉ! IBA U NÁS! Kompletne NANOVO prerobený a nepoužívaný 3i byt na Martinčekovej ul., BA II-Nivy

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Martinčekova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 70 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 0 / 0
Energ. certifikát: B
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:3827

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ!!! RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt priamo na začiatku Ružinova, časť Nivy na Martinčekovej ulici.

Byt má výmeru 70m2 vrátane loggie, uzamykateľná murovaná pivnica v suteréne domu. Nachádza sa na 6. poschodí 6 poschodového zatepleného bytového domu s výťahom. Prístup do bytu priamo zo zrekonštruovaného schodiska. Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 strany /obývačka spojená s kuchyňou je na juhovýchod + a 2 spálne sú orientované na severozápad/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 veľmi priestranné so samostatnými vstupmi z priestrannej chodby. vstup do kúpeľne je taktiež samostatný a z priestrannej svetlej chodby.

Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii vrátane kompletnej novej elektroinštalácie v celom byte spolu s revíznou správou.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené: bezpečnostné dvere, kvalitné laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové a prechodové lišty; nová kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom- oddelený sklenenou zástenou od umývadla, kúpeľňa spoločná s WC: bodové osvetlenie v celej kúpeľni + na WC a vo veľkej vstupnej hale i predsieni, nová dlažba, nový veľko formátový obklad, nová kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou a zrkadlom, vývod na práčku, V celom byte sú nové drevené biele interiérové drevené dvere s deliacimi mriežkami s tenkým sklíčkom+drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody, všetkých prívodov i odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové osadené nové vypínače a zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel. Revízna správa o rekonštrukcii elektriky je samozrejmosťou.
Nová kuchynská linka vo vysokom bielom lesku zn.IKEA so zabudovanými spotrebičmi IKEA WHIRPOOL s 5r. zárukou /chladnička s mrazničkou,sklokeramická varná doska,teplovzdušná rúra,umývačka,digestor/

Mesačné náklady iba 160,- € vrátane FO.

Slušný vchod,milí susedia.Obytný dom má zateplený obvodový plášť, zateplenie a izolácia strechy prebehla pred 7 rokmi,  výmena výťahových kabín a motorov, rekonštrukcia spoločných priestorov, brány na elektromagnetický číp, nový interiér domu,  upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou 5 min od centra /3 zástavky /, blízko OC APOLLO, OC RETRO,OC APOLLO, zastávky MHD priamo pri dome, MŚ+ZŠ,park, pobočky bánk,tržnica,Tesco Expres, Terno, pri dome zástavka diaľkových autobusov na/z autobus.stanicu Nivy. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome z oboch strán.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk


Konečná cena  zahŕňa:
- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- hradíme notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- hradíme správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....Budeme s Vami až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií.

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu a to celkom nezáväzne a bezplatne

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2