Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PREDANÉ! 3i priestranný byt s loggiou na začiatku Petržalky, Furdekova ul.,74m2, VOĽNÝ!

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Furdekova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 0 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 0 / 0
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4341

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ!!! RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 3-izbový byt na Furdekovej ul. v Petržalke, časť Zrkadlový háj.

Byt má celkovú výmeru 74m2, z toho je loggia o výmere 2,8m2 a pivnica 1,2m2 na prízemí domu. Nachádza sa na 1. poschodí z 8 poschodového zatepleného bytového domu.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 svetové strany  / spálne orientované na severozápad a obývačka s kuchyňou sú orientované na juhovýchod/.

Izby sú nepriechodné, všetky 3 so samostatnými vstupmi z priestrannej svetlej haly. Vstup do kuchyne, kúpeľne a na WC je taktiež samostatný zo svetlej chodby. Loggia je kuchyne s krásnym výhľadom na  zeleň a do tichého zádvoria.


Byt je po kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. 

Rekonštrukcia zahŕňa: vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/ a snovými interiérovými žalúziami, nové moderné kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba,  prívod i vývod na práčku i sušičku. Nové samostatné väčšie WC zn. Geberit s dvojitým úsporným  splachovaním.

V cene je na mieru robená úplne nová veľká rohová kuchynská linka vo vysokom bielom lesku v kombinácii s prírodnym drevom vrátane všetkých 6ks zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 60cm, biely sklenený digestor, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra a vstavaná mikrovlnná rúra/

Mesačné náklady iba 180,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a milí susedia, iba 32 rodín v celom vchode, všetky byty vo vchode sú iba 3-izbové.

Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové vstupné brány na číp, nová rampa na kočíky, nový  interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová dlažba i omietky v interiéri domu, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko zdravotné stredisko, Samoška, Kaufland, Petržalská plaváreň, zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena  VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2