Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PREDANÉ! 2i byt v absolútnom centre BA na Cintorínskej ul., 54m2, 3/5p., tehlový dom

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Cintorínska
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Úžitková plocha: 54 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 3 / 4
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4415

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:






PREDANÉ ! RK MIMAREAL vám ponúka moderne zrekonštruovaný 2i byt s vlastným kúrením v absolútnom centre Bratislavy na Cintorínskej ul. v tehlovom zateplenom dome. Byt sa nachádza na 3/5 podlaží bez výťahu. Byt má výmeru bytu je 54 m2. Vedľa bytu sa nachádza pavlač/balkón. K bytu prináleží murovaná pivnica. Parkovanie priamo pri dome je vyriešené na rezidenčnú kartu, prípadne v neďalekej garáži Mamut.




Byt je po kompletnej novej modernej rekonštrukcii pred 5.rokmi. Rekonštrukcia zahŕňa: vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/ s bielymi žalúziami, kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody i odpadu. Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: rozvodná poistková skrinka, nová skrinka na wifi router-optiku; vypínače a zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel. Bodové osvetlenie. Revízna správa je samozrejmosťou. Kúpeľňa: sprchový kút so sklenenou stenou, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, prívod i vývod na práčku i sušičku, bodové osvetlenie. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním.



V cene je rohová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 45cm, výsuvný nerezový digestor s osvetlením, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra/.




Mesačné náklady iba 120,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur. a plyn 40,-eur.



Slušný vchod a milí susedia.




Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nový interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.




Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko OC NIVY, AS NIVY OC EUROVEA, kostol, zdravotné stredisko. .Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.




Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.




!!!Byt je vhodný na kúpu ako investičný byt na prenájom, nakoľko sa opakovane vždy veľmi dobre a dlhodobo prenajal /680,-eur + energie/!!!




Cena 0,- EUR VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!




Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk




Cena zahŕňa:



- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU



- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti



- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely



- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách



- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €



- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....



V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:



- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku



- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....






Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2