Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PREDANÉ! 4i byt po novej nepoužívanej rekonštrukcii na Markovej ul., krásny výhľad

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Markova
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
Úžitková plocha: 72 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 12 / 12
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4426

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ!!RK MIMAREAL vám ponúka nanovo zrekonštruovaný a ešte nepoužívaný 4-izbový byt na Markovej ul. v Petržalke, časť Dvory priamo pri Chorvátskom ramene a v blízkosti jazera Draždiak s krásnym výhľadom na 3 svetové strany, Rakúsko a zapadajúce slniečko .
Byt má celkovú výmeru 72m2, z toho je loggia o výmere 3m2 + pivnica 2m2 na prízemí domu. Nachádza sa na 12. poschodí z 12 poschodového nanovo zrekonštruovaného celého bytového domu, strecha nová s výbornou izoláciou voči teplu a chladu. V byte prebehla zmena dispozície bytu, byt bol pôvodom 3i /zrušená priečka medzi halou a najmenšou izbou, kde z týchto 2 miestností vznikla obývačka z kuchyňou.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 svetové strany  /1 spálňa je orientovaná na východ a obývačka s kuchyňou a  2 spálňami sú orientované západ/.

Tri spálne sú nepriechodné, všetky 3 so samostatnými vstupmi z kuchyne spojenej s obývačkou, jedna spálňa má výstup na loggiu. Vstup do kúpeľne a na WC je taktiež samostatný z chodby.


Byt je po čerstvo dokončenej kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. Rekonštrukcia zahŕňa: vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/ s novými bielymi žalúziami, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody i odpadu.          Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka, nová skrinka na wifi router-optiku; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Bodové osvetlenie. Revízna správa je samozrejmosťou.                                                                                       Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba,  prívod i vývod na práčku i sušičku, bodové osvetlenie. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým  splachovaním.

V cene je úplne nová veľká rohová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 45cm, výsuvný nerezový digestor s osvetlením, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra/.

Mesačné náklady iba 108,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a milí susedia, všetky byty vo vchode sú iba 3izbové.

Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové vstupné brány na číp, kamerový systém, nové veľké 2 výťahy /pre 6 osôb a 10 osôb/, nové všetky stúpačky a rozvody v celom dome /prívody vody, odpad, plynové rúry v medi, kanalizácia/, nová rampa na kočík, nové vybudované plechové moderné pivnice/,  nový  interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová dlažba i omietky v interiéri domu, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko chorvátske rameno, jazero Draždiak, kostol, zdravotné stredisko, Billa, LIDL, Petržalská tržnica, pošta,...Veľká dostupnosť pre športové aktivity ako napr. jazero Draždiak, cyklistický chodník, bežecká dráha,...Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena 0,- EUR VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2