Tel.: +421 907 192 884

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

PREDANÉ! 4i byt po novej nepoužívanej rekonštrukcii na Budatínskej ul., krásny výhľad

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Budatínska
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
Úžitková plocha: 70 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Poschodie: 12 / 12
Energ. certifikát: C
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:4456

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

PREDANÉ! Ponúkame Vám na predaj NANOVO ZREKONŠTRUOVANÝ 4 izbový byt na Budatínskej ul. v Petržalke, časť Lúky priamo pri OC Galéria Petržalka a v blízkosti jazera Draždiak s krásnym výhľadom na 2 svetové strany, Rakúsko a zapadajúce slniečko.


Byt má celkovú výmeru 72m2, z toho je loggia o výmere 3m2 + pivnica 2m2 na prízemí domu. Nachádza sa na 12. poschodí z 12 poschodového nanovo zrekonštruovaného celého bytového domu, strecha nová s výbornou izoláciou voči teplu a chladu. V byte prebehla zmena dispozície bytu, byt bol pôvodom 3i /zrušená priečka medzi halou a najmenšou izbou, kde z týchto 2 miestností vznikla obývačka z kuchyňou.

Byt je svetlý a priestranný, orientovaný na 2 svetové strany  /1 spálňa je orientovaná na juh a obývačka s kuchyňou a  2 spálňami sú orientované západ/.

Tri spálne sú nepriechodné, všetky 3 so samostatnými vstupmi z kuchyne spojenej s obývačkou, jedna spálňa má výstup na loggiu. Vstup do kúpeľne a na WC je taktiež samostatný z chodby.


Byt je po práve dokončenej kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii. Rekonštrukcia zahŕňa: vchodové bezpečnostné dvere, v celom byte sú nové kvalitné biele interiérové drevené dvere s deliacimi matnými bielymi mriežkami s tenkým sklíčkom /lacobel/ + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, plastové okná s výklopnými vetračkami /malé okno v každej miestnosti/ s novými bielymi žalúziami, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm, širšie biele obvodové lišty + nové prechodové lišty. Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody i odpadu.          Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka, nová skrinka na wifi router-optiku; nové vypínače a zásuvky; nové vývody pre osadenie svietidiel. Bodové osvetlenie. Revízna správa je samozrejmosťou.                                                                                       Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba,  prívod i vývod na práčku i sušičku, bodové osvetlenie. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým  splachovaním.

V cene je úplne nová veľká rohová kuchynská linka značky IKEA vo vysokom bielom lesku /záruka 10R./vrátane všetkých zabudovaných spotrebičov zn. WHIRPOOL /vstavaná veľká chladnička s mrazničkou, vstavaná umývačka riadu 45cm, výsuvný nerezový digestor s osvetlením, vstavaná sklo-keramická varná doska, vstavaná teplovzdušná rúra/ so zárukou 5r.

Mesačné náklady iba 180,- € vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Slušný vchod a milí susedia, všetky byty vo vchode sú iba 3izbové.

Obytný dom je kompletne nanovo moderne zrekonštruovaný: zateplený, nové vstupné brány na číp, kamerový systém, nové veľké 2 výťahy /pre 6 osôb a 10 osôb/, nové všetky stúpačky a rozvody v celom dome /prívody vody, odpad, plynové rúry v medi, kanalizácia/, nová rampa na kočík, nové vybudované plechové moderné pivnice/,  nový  interiér celého domu, zabezpečené dvere v spoločných priestoroch, nová dlažba i omietky v interiéri domu, udržiavaný čistý interiér domu, krásne upravený dvor so zeleňou a záhradkou.

Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, blízko OC Galéria Petržalka, chorvátske rameno, jazero Draždiak, kostol, zdravotné stredisko, Billa, LIDL, Petržalská tržnica, pošta,...Veľká dostupnosť pre športové aktivity ako napr. jazero Draždiak, cyklistický chodník, bežecká dráha,...Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. zastávky MHD (autobus), základná škola, škôlka, park. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome.

Byt je bez akýchkoľvek tiarch! Voľný ihneď kúpou! Možný úver.

Cena EUR VRÁTANE PROVÍZIE PRE RK!!!

Kontaktovať na č. 0907-192-884 Miriam Honzová, mimareal.sk

Cena zahŕňa:

- PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU

- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti

- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- €

- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru prostredníctvom  nášho hypotekárneho špecialistu– vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Maklér:

makler
Maklér:Miriam Honzová
Telefón:0907192884
E-mail:mimareal-ZVNC-centrum.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2